ИНСТИТУТ ПО ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР "ПРОФ. Д-Р БОРИСЛАВ БОРИСОВ"

Церемония по дипломиране

сряда, 18 ноември 2020 13:39 /
Начало:
четвъртък, 26 ноември 2020 17:00
Край:
четвъртък, 26 ноември 2020 17:30
Място:
MS Teams
Подробности:

 

 

УВАЖАЕМИ АБСОЛВЕНТИ,

 

Тържествената церемония по повод вашето дипломиране, организирана от Института по интелектуална собственост и технологичен трансфер (новото наименование на ИТИБ) ще се проведе на 26 ноември 2020 г. (четвъртък) от 17.00 до 17.30 часа.

Предвид противоепидемичните мерки, тържеството ще се проведе онлайн чрез приложението MS Teams, като за да се присъедините, в указания ден и час следва да използвате следния линк:  Церемония по дипломиране линк.

Молим, присъединяването към събитието да стане 10 минути преди неговото начало в 17ч., с включени камери и изключени микрофони. Поканени да споделят с вас този тържествен момент са и представителите на вашите семейства.

Официални приветствия ще бъдат отправени от:

Ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров

Омбудсмана на Р България – доц. д-р Диана Ковачева

Почетния Ректор на УНСС – проф. д-р Борислав Борисов

 

Абсолвентите в ОКС "Бакалавър" и ОКС "Магистър" могат да получат дипломите си на място в УНСС от 30 ноември (включително) нататък, в рамките на работното време на Отдел "Студенти - Бакалавър" и Отдел "Студенти - Магистър" на УНСС.

 

Ще се радваме, ако независимо от противоепидемичните мерки  и въпреки онлайн средата, отпразнуваме заедно успешното ви дипломиране и присъединяване към общността на специалистите по интелектуална собственост.

 

С уважение,

Екипът на ИИСТТ

УНСС