ИНСТИТУТ ПО ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР "ПРОФ. Д-Р БОРИСЛАВ БОРИСОВ"

Търсене: Новини

Книгата на д-р Николай Крушков, част от академичния състав на ИИСТТ, с международно признание и препоръки

вторник, 08 декември 2020 17:49

 

Oтзивите за книгата на преподавателя от ИИСТТ д-р Николай Крушков „Sесurity, Lеаdеrship, Сrеаtivity“  са поредното доказателство за международното признание за научно-изследователския и експертен авторитет на академичния състав на Института по интелектуална собственост и технологичен трансфер на УНСС.

 

 

 

Полезността на изданието, е припозната с положителното му рецензиране от директора на ИИСТТ, проф. Владя Борисова и от ръководителя на катедра „Национална и регионална сигурност“ и ректор на УНСС проф. Димитър Димитров, и включването му в учебния процес на ИИСТТ, както и с положителното му рецензиране от международната експертна общност в лицето на г-н Нир Ран (директор на Академията за национална сигурност на Израел) и официалното издание GNOSIS на Agenzia Informazioni e Sicurezza Interna - Италия. Книгата е издадена под редакцията г-н Сет Грийн (Държавен департамент на САЩ), който е и един от публичните лектори в ИИСТТ и е публикувана от ИК на УНСС, както и на уебсайта на италианската държавна специална служба : http://gnosis.aisi.gov.it/Gnosis/Rivista64.nsf/servnavig/15.

 

 

Книгата е плод на професионалния опит и аналитичните умения на автора, който е университетски преподавател в ИИСТТ, пенсиониран генерал и бивш висш служител на Министерство на вътрешните работи на Република България. В книгата умело се съчетава проблематиката във взаимодействията между сигурността, лидерството и креативността, води се диалог между различни професионални области, като се очертава и  ролята и значението на интелектуалната собственост. Това се случва, чрез разкриване на ролята, отредена на креативността в икономическата част на книгата - незаменим инструмент за ефективното лидерство, необходимо за координирането на различни, но взаимосвързани структури, чрез споделяне на задачи и отговорности, с цялостен поглед върху системата. Книгата систематизира и знанията, свързани със сложния характер на сигурността.

 

Книгата на доц. Крушков може да бъде закупена от:

 

Галерия снимки от Книгата на д-р Николай Крушков, част от академичния състав на ИИСТТ, с междунаро ...